Genta dhe Usta sjellin foton më të bukur nga pushimet

Genta dhe Usta postuan një fotografi nga bregdeti.

Ata u fotografuan nga bregdeti të buzëqeshur në krahët e njëri tjetrit, shkruan InfoKosova.

Edhe këtë herë Genta u kujdes mos të vë në pah barkun e saj.

Ajo pritet të bëhet nënë ndërsa nuk ka sjellur ndonjë fotografi me barkun e rrumbullakosur për publikun.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.