Fjolla në këtë mënyrë i shërben vjehrrës ëmbëlsirë (FOTO)

Fjolla Svirca në shumë raste tregohet si një femër e zonja në shumë aspekte.

Ajo për ndjekësit nuk ndalet duke publikuar momente të shumta nga përditshmëria.

Në një imazh të fundit që shihet me një ëmbëlsirë në dorë, e tregon përkushtimin dhe respektin që ka ndaj vjehrrës.

Me një kombinim në veshje, Fjolla duket e mrekullueshme.

Binduni me imazhin në vijim.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.