Fifi në lidhje dashurie, i qëndron larg Granitit (FOTO)

Raporti i ish-banorëve të “Big Brother VIP”, siç duket është ftohur.

Dyshja e njohur, gjatë kohës sa kanë qëndruar në shtëpinë e famshme kishin një raport më shumë se miqësi.

Megjithatë, kjo gjë ndryshoi, krejtësisht pas daljes nga “Big Brother VIP”, e se raporti i tyre nuk është siç ka qenë mund të dallohet edhe sonte.

Kjo për faktin se, Fifi dhe Graniti në rreshtin se ku janë ulur ish-banorët, janë larg njëri-tjetrin dhe arsyeja e kësaj nuk dihet.

Sidoqoftë, vlen të theksohet se Fifi, së fundmi është në lidhej dashurie me Adis Patushin e cila po shihet tejet e lumtur krahë tij.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.