Fifi i drejtohet Antonelës: Nuk je këtu në Përputhen

Antonela tregoi se është nervozuar me Semin.

Kjo për arsye se ajo iu ka drejtuar duke e pyetur se pse ka folur për të në dhomën e rrëfimit.

Ndërkohë, Antonela shtroi pyetjen se për kë të flas, për çikën e halles së Semit.

Tutje, Fifi i tha se janë ditët e para këtu dhe nuk duhet nervozuar kaq shpejt “Nuk je këtu në Përputhen”, shtoi Fifi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.