Fero tregon se a jeton me Arbeniten dhe vajzën

Feronit Shabani, i njohur me emrin artistik Fero, në një intervistë për revistën “Kosovarja” dhe “Fama Event”, ka folur për shumë gjëra që lidhen me jetën e tij artistike dhe përtej kësaj.

Ai, është pyetur edhe për jetën e tij familjare.

Fero, ka shuar kureshtjen duke treguar se jeton me të shoqen dhe vajzën e tyre.

Reperi, e ka përshkruar Arbeniten si femrën më të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.