Fation Kuqari mbjell flokët? Kështu duket tani (FOTO)

Fama përveç të mirave dhe dobive që ti jep, mund të sjellë edhe mjaftë stres dhe periudhë depresioni.

Gjatë kohës sa po merrte pjesë në emisionin e dashurisë Fation Kuqari, ne media u vërejt dukshëm se i kishte filluar ramja e flokëve, shkruan InfoKosova.

Ai madje u krahasua me disa fotografi para se të hynte në Përputhën.

Këtë problem duket se Fationi e ka tejkaluar, pasi në fotografinë e fundit shihet me më shumë flokë.

Mos vallë i mbjelli?

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.