Engjëllushe Salihu shijon diellin e vikendit (FOTO)

Engjëllushe Salihu është njëra ndër këngëtaret më të dashura në vend.

Ajo komentohet shumë për paraqitjet e saja por jo vetëm.

Së fundmi, ajo që ka rënë në sy është një foto ku shihet se këtë ditë të shtune Engjëllushja ka dal të shijoj sado pak rreze dielli në këtë muaj mars.

Ndërkaq, këngëtarja po duket stil dhe bukur.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.