Elita edhe ushqimin kur ia përgatit Gjikos i shkruan fjalë romantike (VIDEO)

Elita është një ndër femrat më pozitive në estradën shqiptare, pozitiviteti i saj fillon që në përgatitjen e mëngjesit.

Ajo cdo mëngjes përgadit ushqim për familjën e saj, dhe kjo dëshmohet me imazhet që sjell ajo në cdo mëngjes, shkuan Kosovarja.

Së fundmi, një mëngjes romantik e ka përgaditur për Gjikon duke ia bërë dy krepa edhe në pijatë i ka shkurar “TË DUA”.

Kaq shumë qenka romanitke Elita, saqë ajo asnjëherë nuk është deklaruar për një gjë të tillë, por këtë e mësuam sot nga ajo.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.