Edonë, a mos e ke ngatërruar këtë foto me të dikujt tjetër

Këngëtarja e njohur Edona Llalloshi në paraqitjet e fundit është përkushtuar mjaft shumë për tu parqitur sa më bukur.

Përveq veshjeve të dizajnuara nga dizenjator të njohur edhe grimin po e bënë në grimere të çertifikuara, shkruan Kosovarja.

Artistja ka postuar disa imazhe ku duket se ka pësuar mjaft ndryshime në fytyrën e saj u duket shumë ndryshe nga ajo që ka qenë.

Edona ka kohë që është bërë edhe kokëkuqe dhe i ngjajnë asaj mjaft shumë derisa grimi në këtë fotografi e bënë që ajo të mos njihet.

Ndryshe, Edona gjithnjë ka arritur vëmendje me dukjen e saj e cila gjithnjë ka qenë e veçantë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.