E quajti ‘kjo’, acarohet keq situata mes Efit dhe Samiut

Në puntatën e sotme të “Përputhen” u transmetua takimi mes Efit dhe Samiut.

Teksa po diskutohej takimi, një moment Samiu po tregonte çfarë ndodhi gjatë rrugës dhe i referohet Efit duke thënë “kjo”.

E gjithë kjo situatë nevrikosi Efin, e cila ngriti tonin e zërit për t’i theksuar Samiut se duhet ta thërrasë në emër.

Samiu: Kjo ma bënte dhe më të vështirë se rrugës kur po shkonim në takim, jam i lirë, i shoqëruar dhe i dashur.

Efi: Jo kjo, Sami, o Sami, jo kjo. Efi.

Samiu: Efi, më fal.

Efi: I bëja një kompliment rrugës, më thoshte mos mi thuaj tani, mi thuaj në takim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.