Donaldi bën gjestin e veçantë për Bora Zemanin nga Big Brother

Tre vite më parë Donaldi lidhi dashurinë e tij me moderatoren Bora Zemani.

Dhe ditën e djeshme aktori ka vendosur të bëjë një gjest shumë të veçantë nga shtëpai e Big Brother Vip.

Ai vendosi që brenda një kutie me ëmbëlsira varësen e tij dhe ta hidhte përtej murit.

Donaldi tha që shpresonte që ditën e nesërme Bora do ta gjende këtë pako gjatë ardhjes së saj në ambjentet e institucionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.