Donaldi apo Beatrix? Nëna e këngëtares zbulon kush i dha fund i pari lidhjes

Dita e sotme ka pasur kryefjalë, ndarjen e Beatrix nga Donaldi. Fillimisht ata nuk u takuan tek festa e TCH më pas Trixa e hoqi nga Instagrami.

Por pyetjes së njerëzve se kush la, kë i është përgjigjur Antigona.

”E la kjo Donaldin” – është përgjigjur shkurt dhe qartë Antigona, bën me dije nëna e Beatrixes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.