Do të befasoheni me fytyrën e Adelinës (VIDEO)

Adelina Tahiri në shumë raste duket ndryshe me imazhet e shumta që publikon.

Duke bërë ndërhyrje të njëpasnjëshme, ajo në çdo kohë befason me momentet e shumta që ndan me ndjekësit.

Edhe këtë herë, teksa shihet me një grim tejet të thjeshtë, Adelina nuk njihet dhe duket si person tjetër.

Me këtë e dëshmon, që ajo duket e mrekullueshme vetëm me grim të rëndë dhe i ka hije më shumë kështu.

Ja shikojeni.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.