‘Do bëjmë një dasmë të dytë’, Amarda Toska jep lajmin e ëmbël dhe zbulon datën

Amarda Toska ka treguar se këtë shtator ajo dhe Ermali festuan 11-vjetorin e martesës duke dhënë edhe një lajm të bukur.

Ami tregoi se ajo dhe Ermali kanë menduar që për 15-vjetorin e martesës të bëjnë një dasmë të dytë, meqë edhe fëmijët do të jenë më të rritur për të gëzuar bashkë me ta.

“Kur të bëjmë 15 vite të martuar ja vlen ta bëjmë një dasmë të dytë që dhe fëmijët t’i kemi më të rritur dhe që ta kuptojnë çfarë po bëjmë dhe pse po festojmë”, – tha Ami në emisionin “Goca dhe gra” .

Leave a Reply

Your email address will not be published.