Magazine Showbizz

Dj PM i paska propozuar Sarës, por jo siç donim ne

Share on the social medias

Dj PM ka realizuar një bisedë virtuale me ndjekësit e tij në Instagram ku nuk kanë munguar pyetjet në lidhje me Sarën.

Fansat mezi presin që ata ta kurorëzojnë dashurinë e tyre dhe janë kuriozë të dinë nëse do të ketë ndonjë propozim nga ana e Pajtimit.

“Ndonjë propozim për Sarën a do të ketë së shpejti PM? Se mezi po e presim” – e pyet një ndjekës ndërsa Dj është përgjigjur duke bërë shaka:

“Po do të ketë, madje për të mos gënjyer, i kam propozuar: A do ia ndrojmë vendin televizorit Nuk e di shikojmë me kohën”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.