Magazine Showbizz

Dj PM bëhet ”pishman” që është në lidhje

Share on the social medias

Dj Pm gjatë një përllogaritje të aktivitetit në instagramin e tij, ka ndarë me ndjekësit një foto me të cilën dëshmohet se 70.3% e vizitorëve të faqes së tij në këtë rrjet social janë gra dhe vajza.

Ai me humor ka shprehur “dëshirën” e tij për të qenë single, duke shkruar ”Eh mos t’kisha pas femen”, siç dihet tashmë Dj Pm është në lidhje me blogeren e njohur nga Shqipëria Sarah Berisha, me të cilën u njoh gjatë pjesëmarrjes në programin “Big Brother” në Shqipëri./IndeksOnline/

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.