Magazine Showbizz

“Dardha pik nën dardhë”, njihuni me vajzën bukuroshe si modele të Violetë Kukaj

Share on the social medias

Vjoletë Kukaj nuk është emër i cili përfolët rrallë.

Ajo që kur beri ndryshim në paraqitjen e saj të jashtmë vëmendja nuk iu nda asnjeherë.

Filetet se këngëtarja bukuroshe është ndarë nga bashkëshorti dhe po vazhdon jetën e saj si beqare.

Megjithatë , ju njoftojme me fotografin më poshtë të vajzës së Violetet e cila duket identike si nëna./InfoKosova/

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.