Cilët janë ish banorët që nuk morrën pjesë në festën e ditëlindjes së Big Mamës?

Shumica e ish-banorëve të cilët ishin pjesë e shtëpisë së “Big Brother VIP”, kanë vazhduar miqësinë e tyre edhe pas daljes, e së fundi ajo e cila i bashkoi sërish ata ishte Big Mama.

Big Mama ka festuar ditëlindjen e saj të 36-të, ku ka organizuar një ndejë me të ftuar special, e të pranishëm ishin edhe shumë ish banorët e “Big Brother VIP”.

E në mesin e shumë ish banorëve, ka munguar Donaldi, Beatrix, Egzona, Xheisara, dhe sigurisht Antonela e cila nuk besohet të ketë qenë e ftuar pasi ato të dyja nuk kanë raporte të mira së bashku.

Kujtojmë se dhe pak ditë më parë në darkën e pergatitur nga Ilir Shaqiri, Donaldi ka munguar aty.

VIDEO:

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.