Çfarë po ndodh kështu me trupin e Big Mamës? (FOTO)

Big Mama është këngëtarja që çdo formë mundohet të reflektojë me pozitivitet tek personat e tjerë.

Ajo për ndjekësit nuk ndalet me postime të ndryshme, duke ardhur me pozat e ndryshme dhe të zjarrta.

Duke bërë ndryshim kohë pas kohe, ajo në kilogramë ndryshon të shpeshta.

Në këto fotografi që po qarkullojnë në Instagram, trupi i saj merr formë shumë interesante, konkretisht lëkura e Big Mamës.

Ju duket kështu?

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.