Trending

Stylish Trending

Bëni një model flokësh romantik në vetëm disa hapa dhe pa shkuar në parukeri (VIDEO)

Edhe nëse nuk jeni mësuar të rregulloni flokët, me këtë video do të mësoni se si të dukeni të përsosura në vetëm pak sekonda Një nga mënyrat më të lehta dhe më të shpejta për të rregulluar pamjen e përgjithshme është të zgjidhni një model të mirë flokësh. Ka shumë mënyra për të eksperimentuar me […]

Lexo me shume