World

“Një njeri po fluturon”, pilotët lëshojnë alarmin, FBI vihet menjëherë në lëvizje! Çfarë dyshohet?

Disa pilotë që po ulnin avionët në aeroportin e Los Angelesit njoftuan të shqetësuar kullën e kontrollit pak ditë më parë duke thënë se në të njëjtën lartësi me ta ishte duke flutuar një njeri me “JetPack” në shpinë. Me të marrë këtë njoftim edhe kulla e kontrollit njoftoi pilotët e tjerë duke u thënë të bënin kujdes, ndërsa filluan ...

Read More »

Për të pestin vit radhazi, ky shtet shpallet ‘vendi më i mirë në botë’. Publikohet sondazhi ndërkombëtar

Gjermania është cilësuar si vendi më i mirë në botë për të pestin vit radhazi sipas një sondazhi ndërkombëtar. Mbretëria e Bashkuar, nga e dyta, sot renditet në vendin e pestë, e kjo për shkak të rënies së reputacionit të saj global për mirëpritjen e njerëzve të huaj dhe mbrojtjen e mjedisit. Kanadaja, Japonia dhe Italia vijnë pas Gjermanisë. SHBA ...

Read More »

Fenomen që ndodh një herë në 100 vjet! Stuhia e fuqishme pritet të “prekë” tokën! Ekspertët tregojnë detaje

Një shpërthim i madh diellor i rrezeve X ka ndodhur të enjtën duke shprëndarë në hapësirë grimca të ngarkuara diellore. Kjo ekstra energji diellore pritet të arrijë shumë shpejt edhe në tokë duke ndërvepruar me fushën magnetike të planetit tonë. Nga ky fenomen krijohen dritat veriore ose aurorat në Polin verior dhe jugor. Kjo stuhi gjeomangetike pritet të jetë më ...

Read More »
WpCoderX