Bora dhe Beatrixa bëjnë tjetër xing mes vete, ky detaj u iku të gjithëve (VIDEO)

Shpesh personazhet e njohura publike arrijnë të bëjnë xing mes vete, ndodh shpeshherë që personazhe të ndryshëm televiziv të kenë të njëjtën veshje.

Por kur bëhet fjalë për Trixën dhe Borën ndryshon punë.

Gjatë një episodi në BB VIP Trixa ka veshur një fustan metalixato dhe flokët i ka kapur bisht, por të njëjtin look ja kemi parë edhe Borës.

Bora e kishte po të njëjtin look gjatë një interviste me binjakut, kujtojmë se Trixa dhe Bora kanë bërë xing edhe ditë më parë kur Bora u shfaq me formën e njëjtë të fustanit sikurse Trixa.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.