Blerona me të vërtetë nuk njihet në paraqitjen e radhës (FOTO)

Blerona Zeqiri është një ndër emrat më të njohur për ndryshimet e shumta që bën.

Ajo për ndjekësit mbetët gjithmonë aktive dhe person që merr vëmendje të madhe, shkruan “Kosovarja”

Me publikime të ndryshme për ndjekësit, në çdo kohë kalon në lajm.

Këtë herë, në një storie që ka publikuar ajo nuk njihet teksa duket tejet ndryshe me rregullimin që ka bërë.

Ja shikojeni edhe ju.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.