Magazine Showbizz

Bëhet bujë e madhe nga gjesti i veçantë i fanses ndaj Butrint Imerit në koncert (VIDEO)

Share on the social medias

Një gjë e dimë me siguri, Butrint Imeri është këngëtari i preferuar i vajzave.

Autori i hitit “Dale” numëron një numër të madh fansash, sidomos të gjinisë femërore të cilët e ndjekin kudo në koncerte.

Përpos mbështetjes dhe dashurisë, vajzat nuk kursehen edhe të “përkujdesen” për idhullin e tyre kur kanë mundësinë.

Së fundmi është bërë viral një moment gjatë koncertit të Butrintit, ku një fanse i fshin djersët këngëtarit.

Imeri ndodhej i ulur pranë publikut, moment të cilin famsja e ka shfqytëzuar për ti tharë djersët që e kishin mbuluar./panorama

VIDEO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.