Bëhen pjesë e ‘Përputhen’ dy vajza të reja, njëra prej tyre ngjashmëri të frikshme me Bora Zemanin (FOTO)

Dy vajza të reja u bënë pjesë e “Përputhen” mbrëmjen e djeshme, Xhevana, 20 vjeç dhe Efi, 25 vjeç.

Xhevana: Unë jam Xhevana, 20 vjeç. Në radhë të parë është një eksperiencë e re për mua, kam pak emocione. Dua të kaloj sa më mirë, të shpreh pak veten time.

Efi: Unë jam Efi, jam 25-vjeç. Profesioni im është tatuatore dhe make up artiste.

Dy vajzat morën shumë komplimente nga djemtë. Në rrjet Efi është komentuar për ngjashmëri me moderatoren Bora Zemani.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.