Beatrix pranoi lulet nga Donaldi, ky është reagimi i saj (FOTO)

Trixa i ka pranuar lulet e dërguara nga Donaldi, i cili porosit vëllanë Romeon t’ia dërgojë. Ajo u lajmërua pas disa ditësh në Instagram dhe i ndau me miqtë dhuratat për Ditën e të Dashuruarve.

Veç buqetës së Donaldit ajo pranoi edhe të tjera nga fansat dhe për këtë i falënderoi.

Kujtojmë se Trixa u largua pas shakasë në BB VIP, duke u bërë aktive vetëm pak minuta më parë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.