Bashkëshortja e Shpat Kasapit tregon nëse do të bëjnë dasmë pas lindjes së fëmijës

Shpat Kasapi ka vite që është në lidhje dashurie.

Ai dhe bashkëshortja e tij, Selvija, shumë shpejt do të bëhen prindër për herë të parë.

Në llogarinë e saj në Instagram, Selvija ka pranuar disa pyetje nga ndjekësit e saj, duke mos hezituar tu përgjigjet.

Një ndjekëse e ka pyetur nëse do do bëjnë dasmë, por që Selvija ka thënë se ende nuk e kanë menduar këtë gjë.

“Me Shpatin në jetën time dasmë kam çdo ditë.

Nuk e kemi menduar ende, por që do e shohim”, – ka qenë përgjigjja e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.