Arti djali i Ermal Fejzullahut një tinejxher modern (FOTO)

Ermal Fejzullahu është martuar dhe bërë baba në moshë të re.

Këngëtari dhe bashkëshortja e tij tashmë e njohur, Ariana, u bënë prindër në fillim të të 20-tave.

Çifti u gëzuan me një djalë, të cilin me të drejtë e quajtën Art, pasi lindi në një familje artistësh.

Sot, Arti është 13 vjeç, është tinejxher, por ende nuk dihet nëse do të merret ose jo me muzikë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.