News

Artan Hoxha publikon foton që po shpërndahet me shpejtësi dhe tregon për vizitën në Kremlin

Share on the social medias

Gazetari Artan Hoxha, me anë të një postimi në rrjetin e tij social ‘Facebook’, ka reaguar në lidhje me ngarjen në Gramsh, ku u kapën 3 spiunë.

Hoxha ironizon duke thënë se janë spiunë koti, pasi nuk ishin maskuar mirë.

Postimi i Artan Hoxhës:

“Spiunë koti…

Edhe unë, në Kremlin, isha maskuar më bukur

Mbaja dhe syze me skelet të trashë, si Sami Ameni te “Fije qe priten”, ka shkruar Hoxha.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.