Arta Bajrami bënë transformimin e madh në vete (FOTO)

Këngëtarja që i këndon pa problem disa zhanre muzikore, është mjaftë prezente edhe në rrjete sociale.

Arta Bajrami kohë pas kohe sjell foto të ndryshme në faqen e saj në Instagram, ku na tregon kryesisht se si po duket, shkruan “Kosovarja”.

Arta ndër vite ka ndryshuar zhanret muzikore, por jo vetëm.

Këngëtarja shumë shpesh ka luajtur edhe me peshën, ngjyrat dhe prerjet e flokëve, por edhe me stilin në përgjithësi.

Ky është ndryshimi i fundit i këngëtares Arta Bajrami.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.