Arjola Demiri thumbon Antonelën në Post BB VIP: Urime për Sanremon

Arjola dhe Antonela kanë qenë personazhe që kanë bërë xing dhe kanë patur goxha debate brenda shtëpisë së BB VIP, por duket se këto debate vazhdojnë edhe sot.

Burime për Kryefjala.com kanë treguar se në xhirimet e Post BB VIP Antonela ka filluar të hedhë kunja kundrejt Arjolës.

”Urime për fustanin,urime për flokët”, por këto kunja janë pasuar nga Arjola e cila i ka thënë: ”Urime për Sanremon!”.

Rikujtojmë se Antonela u përfol se do të merrte pjesë në Sanremo, madje mediat e shiten sikur do bënte një dalje serioze atje ndërkohë që u shfaq vetëm pak kohë në një emision anonim në një televizion të dorës së tretë në Itali me emrin “Odeon”.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.