Arbanës iu rrit djali për ti sjell kafe, kështu lumturohet ajo (VIDEO)

Arbana Osmani është lumturuar me një gjest të djalit të saj të madh.

Në pushime ajo publikoi një video se si djali i porosit dhe i sjell kafe.

Vetëm se kishte harruar edhe një gjë.

Ajo publikoi videon e rradhës ku ai kishte harruar ti marrë sheqerin, ndërsa Arbana dëgjohet duke qeshur duke u lumturuar me këtë gjest të vogël por të bukur.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.