Antonela tregon se kush i pëlqen brenda BBV (VIDEO)

Gjatë ditës së sotme, në darkë Antonela shfrytëzoi kohën për të shprehur pëlqimin e saj.

Ditëve të kaluara që pas hyrjes së Valonit, kishin filluar ngacmimet nga ana e Antonelës ndaj tij duke i bërë edhe pyetje provokuese.

Antonela tregoi se ka pëlqim ndaj Valonit, dhe veprimet e saj tregojnë se ajo ndjehet xheloze për Beniadën, ajo tha se po i rri shumë afër Valonit.

Më poshtë keni videon kur Antonela filloi të fliste për pëlqimin e saj.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.