Albatriti bën këtë veprim në punën e bashkëshortes

Albatriti dhe Egzona mbetën emra që zgjojnë kureshtje rreth jetës që realizojnë.

Duke qenë tejet aktiv në rrjete sociale, në shumë raste janë pjesë e rëndësishme e lajmeve rozë.

Çifti në fjalë bëjnë jetë luksozë, ku nuk mungojnë me imazhe të shumta duke shprehur lumturinë që kanë.

Në këtë imazh të fundit, është Albatriti ai i cili ka vizituar bashkëshorten në punë dhe ka realizuar një imazh tejet të bukur.

Theksojmë, dyshja janë prindër të tre fëmijëve.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.