Aktori shqiptar përgjigjet se nuk e njeh Adelinën dhe Leonorën: Më duken të parëndësishme (VIDEO)

Aktori i njohur shqiptarë ka habitur me përgjigjen kur u pyet për Adelina Ismailin dhe Leonora Jakupin.

I ftuari i kësaj jave në rubrikën “Kë zgjedh” të emisionit “Mirage” ishte aktori Granit Uka.

Ai u pyet të zgjedh nga një emër mes opsioneve që kishte para tij, emra nga estrada si dhe kolegë të tij.

Aktori ka befasuar me përgjigjen ku u pyet të zgjedh mes Adelina Ismailit dhe Leonora Jakupit, për të cilat tha se nuk i njeh.

Por, ky nuk ishte rasti i vetëm, kur ky aktor deklaroi se nuk i njeh disa emra të njohur të skenës muzikore shqiptare.

Për të kuptuar përgjigjet e Granit Ukës, shiko në videon e mëposhtme:

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.