Afrona Dika e bën një gjest të pahijshëm (FOTO)

Afronën jemi mësuar që gjithmonë ta shohim serioze dhe me qëndrimin perfekt që ka.

Me bukurinë natyrale dhe buzëqeshjen e ëmbël ajo shpesh realizon poza të ndryshme, duke shkëlqyer në çdo kohë.

Në këtë imazh të fundit, bashkëshortja e Bleros me një veprim që ka bërë merr vëmendje teksa nuk jemi mësuar ta shohim.

Po ashtu, bie në sy edhe trashësia në trupin e saj, ku duket krejt ndryshe.

Ja shikojeni.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.