Adrola Dushi një nuse që do e donte çdo vjehërr (VIDEO)

Modelja e njohur shqiptare, Adrola Dushi, merrë vëmendje me çdo postim të saj.

Duke qenë aktive në rrjetet sociale ajo ndanë foto sesione të ndryshme që të lënë pa fjalë.

Në paraqitjen e fundit, Adrola është bërë nuse duke mos lënë vend për imagjinat.

Me linjat e saj përfekte trupore, dhe bukurinë natyrale, atë do e donte për nuse çdo nënë.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.