Adrola Dushi dhe Fifi dikur shoqe? Detaji që flet shumë

Këngëtar shqiptare, Filloreta Raçi ka lidhjet e saj të dashurisë me ish-partnerin e Adrola Dushit, Adis Patushi.

Adrola dhe Adis ka kohë që i kanë dhënë fund lidhjeve nga e cila kanë edhe një djalë, Troin.

Mirëpo, një gjë që ra në sy të medieve rozë është se Adrola dhe Fifi kërkimet e ndjekin në njëra-tjetrën në rrjetet sociale duke mos të kuptojnë se dikur ishin shoqe?

Krahas kësaj, ja duket se e ka përkrahur lidhjen e ish-partnerit me Fifin dhe kjo u vë re në disa pëlqime që ajo bëri që dyshja të ketë në krahët e lidhje-tjetrit.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.