A u paguan konkurrentët në “Përputhen”, flet Andi Artani

Ish-konkurrenti i “Përputhen”, Andi Artani në një intervistë të dhënë së fundmi ka folur rreth jetës së tij personale dhe përvojës së tij në emisionin e dashurisë.

Andi tregoi se pyetja më e shpeshtë që i është bërë pas daljes nga “Përputhen”, ka qenë dhe vazhdon të jetë se sa je paguar në “Përputhen”?

Ai u shpreh se në këtë emision nuk janë paguar dhe se ka qenë me shpenzime të tyre.

Po ashtu, Andi tregoi se në “Përputhen” ka hyre me afro 1 mijë e 500 përcjelles, derisa ka dal me mbi 270 mijë në rrjetin social “Instagram”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.