A ka gatuar ndonjëherë Morena Taraku? (FOTO)

Morena Taraku është femer e cila përpos udhëtimeve, vetuarve dhe veshjeve luksoze e do edhe ushqimin.

Shpeshherë, ajo në rrjetet sociale shpërndanë ushqime nga më të ndryshmet, qofshin ato të gatuara në ndonjë restaurant apo edhe në shtëpinë e saj.

Gjatë gjithë kohes ajo është aktive në rrjetet sociale me postime të tilla, por asnjeherë Morena nuk ka ndarë ndonjë imazh duke gatuar.

Ndoshta, Morena nuk di të gatuaj, apo edhe nuk ka kohë të mirrët me gatime.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.