A i shkon stili i ri i flokëve Big Mames? (FOTO)

Big Mama është njëra ndër artistet e cila ndër vite ka ditur se si të ruaj respektin nga të tjerët.

Në vitet e fundit, ajo është përfolur për peshën e saj dhe për ndryshimet që ajo ka bërë tek vetja.

Së fundmi, në Instagram ka shpërndarë fotografi me stilin e ri të flokëve, ku shihet se ka bëre zgjatje të tyre dhe i ka lyer me ngjyrë gështenje.

Big Mama duket bukur me stilin e ri dhe i shkon shumë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.