A është e bukur Sara Hoxha edhe pa grim? (FOTO)

Është shumë e vështirë që në ditët e sotme të hasësh ndonjë femër e cila nuk e ka kompleks grimin, sidomos gjatë mbrëmjeve.

Sara Hoxha është njëra ndër blogeret e cila duket se nuk e ka kompleks këtë pjesë.

Ajo është parë edhe nëpër evente të rëndësishme e pa grimosur dhe e veshur në mënyrë të thjeshtë.

Pavarësisht kësaj, Sara mahnit me pamjen e saj natyrale, sidomos me sytë e saj jeshil, ky që ja pëlqen edhe partneri i saj Ledri.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.